Uitzicht op start van de verbouwing Raadhuis Tegelen

Uitzicht op start van de verbouwing Raadhuis Tegelen 7 september 2022 -

De officiële aanvraag voor de omgevingsvergunning, voorheen de bouw­vergunning genoemd, is ingediend. Daarmee komt de realisatie van de herontwikkeling van het voormalig ‘Raadhuis aan de Drink’ in Tegelen steeds dichterbij. In nauwe samenwerking met de verschillende betrokken partijen is het ontwerp tot stand gekomen.

De goede herkenbaarheid van de originele karakteristieken van de twee gebouwdelen blijft gewaarborgd. Door de toevoeging van extra houten elementen wordt een duurzame en warme sfeer van het pand gerealiseerd.

Onveranderd is de zorgfunctie van het gebouw welke voor de diverse typen zorgstudio’s op persoonlijke wijze wordt ingevuld, alsmede de realisatie van publiek toegankelijke horeca in het monumentale raadhuis. Een zorgpartner is reeds betrokken bij de gehele ontwikkeling. Voor de horeca voeren we verkennende gesprekken met geïnteresseerde partijen die de invulling van horecafunctie(s) kunnen realiseren. Heeft u ook interesse om als samenwerkingspartner op te treden of wilt u graag betrokken worden bij de herontwikkeling, dan kunt u mailen naar info@hermonerfgoed.nl. We nemen graag contact met u op voor een kennismakingsgesprek.

We houden u op de hoogte van nieuwe stappen en de spoedige bouwstart.

Bezoekadres

Utrechtseweg 82
3702 AD  Zeist

Postadres

Postbus 5
3700 AA  Zeist

Administratie

KvK: 09 217 136
BTW: NL821.986.260B.01

Thema-websites

Concordia House
New Loreto

We give a future to the past HERMON Heritage B.V.