HERMON Heritage en Concordia House openen pop-up eetgelegenheid

HERMON Heritage en Concordia House openen pop-up eetgelegenheid 27 juni 2023 -

Goed nieuws voor de de buurt rondom Concordia (Oudenoord 330-340, Utrecht) en de bedrijven die in het gebouw gevestigd zijn. HERMON Hertitage heeft een popup restaurant geopend waar iedereen van harte welkom is! Concordia House, de werktitel van ons project wordt tevens de naam van de eetgelegenheid.

De menukaart van de pop-up brasserie is zorgvuldig samengesteld voor een goede lunch of een overwerkmaaltijd, alsof je thuis bent, maar dan net iets lekkerder! Ook bieden we bezorgservices aan voor particulieren en ondernemingen in de buurt. Bovendien streven we er zowel met Concordia House als HERMON Hertitage naar om duurzaamheid en lokale betrokkenheid te bevorderen. Daarom wordt er samengewerkt met lokale boeren, telers en producenten om de beste ingrediënten te verkrijgen. Op deze manier ondersteunen we de lokale economie en wordt een authentieke en verse smaakbeleving gecreëerd.

De ambiance van de pop-up brasserie is net zo indrukwekkend als het eten zelf. Dit zal helemaal tot zijn recht komen als de transformatie afgerond is. Het interieur is zorgvuldig ontworpen om de historische charme van Concordia te weerspiegelen, met een eigentijdse twist. De combinatie van moderne elementen en klassieke architectuur creëert een unieke en uitnodigende sfeer die perfect past bij de culinaire ervaring van Concordia House.

Bezoekadres

Utrechtseweg 82
3702 AD  Zeist

Postadres

Postbus 5
3700 AA  Zeist

Administratie

KvK: 09 217 136
BTW: NL821.986.260B.01

Thema-websites

Concordia House
New Loreto

We give a future to the past HERMON Heritage B.V.