HERMON Heritage te zien op RTL4

HERMON Heritage te zien op RTL4 1 september 2015 -

Op zaterdag 29 augustus 2015 was HERMON Heritage te zien in het tv-programma: LifestyleXperience van RTL4. LifestyleXperience is een actualiteitenprogramma, dat de kijker informeert over informatieve, spannende, innovatieve, luxueuze, trendy en glamoureuze lifestyle topics. Er zijn wekelijks diverse handige tips van verschillende stichtingen, bedrijven en organisaties en die laten je ook kennis maken met de nieuwste producten en diensten.

De uitzending van HERMON Heritage staat in het teken van de herontwikkeling van het  Loretoklooster in Simpelveld. Het prachtige en omvangrijke kloostercomplex in Simpelveld krijgt een nieuwe bestemming, met een veelheid aan functies. Waar zorg, duurzaamheid, gastvrijheid, kwaliteit, innovatie, nieuwe economie en solidariteit kernbegrippen zijn voor de herbestemmingsplannen.

De herontwikkeling is een samenwerking tussen HERMON Heritage en This Side Up. Voor deze uitzending kregen we de enthousiaste medewerking van Van Gasse Slaapcomfort. Tijdens de uitzending zal er worden ingezoomd op de nieuw te realiseren functionele invullingen in het klooster zoals een hotel, restaurant, werkruimte voor zzp’ers en de huisvesting voor studenten van de Universiteit Aken.

Bezoekadres

Utrechtseweg 82
3702 AD  Zeist

Postadres

Postbus 5
3700 AA  Zeist

Administratie

KvK: 09 217 136
BTW: NL821.986.260B.01

Thema-websites

Concordia House
New Loreto

We give a future to the past HERMON Heritage B.V.