Bestemming

Bestemming is een mooi vormgegeven online relatiemagazine. Hierin wordt één afgerond herontwikkeld project van HERMON Heritage uitvoerig belicht. Met artikelen over de geschiedenis, de omgeving, diverse interviews met betrokken partijen en een uitgebreide fotoreportage van het bouwproces, geeft Bestemming een kijkje in de werkwijze van HERMON Heritage en de geschiedenis van het monumentale pand.

Ziet u geen magazines? Wilt u dan eerst onze cookies accepteren? Dan zal het relatiemagazine verschijnen.

Bestemming #2

Stadsdrukkerij, Bronsgieterij en het Belgisch Consulaat (Nijmegen)

Uitgave #1 (zie hieronder) smaakte naar meer. Lees hier ons relatiemagazine #2. Dit keer staat hij in het teken van de stadsdrukkerij, Bronsgieterij en het Belgisch Consulaat in de mooie stad Nijmegen. Met achtergronden, Bouw in beeld, intervieuws, een les bouwkunde en meer!


 

Bestemming #1

Mouterij De Goudsbloem (Schiedam)

Met trots willen wij jullie kennis laten maken met het allereerste relatiemagazine van HERMON Heritage, genaamd Bestemming. De eerste editie staat volledig in het teken van de onlangs opgeleverde mouterij de Goudsbloem te Schiedam. Met artikelen over de geschiedenis, de omgeving, diverse interviews en een uitgebreide fotoreportage van het bouwproces, geeft Bestemming een kijkje in de werkwijze van HERMON Heritage. Door de aandacht voor het verleden en het heden, laat Bestemming het betreffende erfgoed weer herleven.

Bezoekadres

Utrechtseweg 82
3702 AD  Zeist

Postadres

Postbus 5
3700 AA  Zeist

Administratie

KvK: 09 217 136
BTW: NL821.986.260B.01

Thema-websites

Concordia House
New Loreto

We give a future to the past HERMON Heritage B.V.