Corona maatregelen

Corona maatregelen 17 maart 2020 -

Zoals u allen weet heeft onze overheid een aantal ingrijpende maatregelen genomen om het Corona virus te beteugelen. Het lijkt een kwestie van tijd te zijn dat in navolging van andere Europese landen nog verdere maatregelen zullen worden aangekondigd, of dat termijnen voor de bestaande maatregelen worden verlengd. Ook voor ons bedrijf zijn er nu al, en ontstaan er wellicht nog meer gevolgen.

Vrijwel alle externe vergaderingen kunnen niet meer doorgaan. Ook zijn een aantal van onze collega’s of hun familieleden ziek. Tenslotte merken we al sinds vorige week vertragingen op bij de levering van materialen op onze bouwprojecten in uitvoering.

Wij hebben daarom ook zelf maatregelen getroffen. Wij werken gewoon door, maar;

Het personeel van HERMON Heritage werkt zoveel mogelijk vanuit huis en we vermijden groepen. Voor het personeel van HERMON Bouw zullen wij de komende week moeten besluiten of de bouwwerkzaamheden van onze projecten dienen te worden opgeschort op last van de overheidsmaatregelen en de uitval door ziekte.

Deze en eventuele nieuwe maatregelen houden gelijke tred met de overheidsmaatregelen en gelden dus vooralsnog tot 6 april 2020.

Bezoekadres

Oudenoord 330-340
3513 EX  Utrecht

Postadres

Postbus 5
3700 AA  Zeist

Administratie

KvK: 09 217 136
BTW: NL821.986.260B.01

Thema-websites

Concordia House
New Loreto

We give a future to the past HERMON Heritage B.V.